Tjänster inom lagerhållning, logistik & 3pl

Flexibelt och personligt logistikföretag

Hos oss ser ingen lösning likadan ut – vi skräddarsyr lösningar efter era önskemål och behov. Vi är en liten firma med stor kapacitet och fokus på personlig service. Våra kunder är allt från små startups till stora företag där vi sköter allt kring produktion, lagerhållning och distribution.

Ni kan välja att endast lagerhålla hos oss, eller kombinera lagerhållning med distribution. Vi kan sköta er webbshop och lagerhantering, fraktavtal och kundtjänst. Inom e-handelslogistik kan vi hjälpa till i hela kedjan så att allt sker problemfritt. Vi kan ordna fraktavtal och tullhandlingar och ge rådgivning vid val av speditör. Ni kan enkelt och smidigt se era lagersaldon i vårat system, som specialanpassas efter era behov.

Ni kan helt enkelt mixa och matcha av våra tjänster, för att få en skräddarsydd lösning som underlättar ert arbete.

Anlita oss på Hillmers Logistik när du vill ha en smidig tredjepartslösning för logistik och lagerhållning

3PL
Tredjepartslogistik

Vad är tredjepartslogistik?

Kort och gott en tjänst där vi hjälper er med delar eller hela er lagerhållning & distribution. Helt enkelt något som gynnar dig som förtagare och sparar din tid att kunna fokusera på företaget! Vi kommer tillsammans överens om vad vi hjälper till med.

Fördelarna med 3PL (tredjepartslogistik) är att det underlättar för dig som företagare när det kommer till hela kedjan av lager och order till slutförd leverans ut till kund.

Vårt lagerhotell erbjuder hög kvalitet, flexibilitet och kostnadseffektivt arbete. Vår uppgift är att sköta logistiken mellan er och slutkund eller återförsäljare.

Vi sköter lagerhållning och, om ni önskar, transport till slutkunden. Vi sköter även tjänster som packning, pre-pack, omlastning med mera.

Tack vare vårt onlinebaserade kommunikationssystem Ongoing Warehouse behöver du aldrig mer bekymra dig över lagerhållning, orderhistorik, orderstatus och leveranser.

För oss spelar det ingen roll vart ni eller era kunder befinner sig, vi levererar till hela världen.

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor

LAGERHÅLLNING

Det finns olika typer av lagerhållning, vi erbjuder dig lagerhållning för att du ska kunna frigöra yta, spara tid och kostnader.

Vi har stor kapacitet för lagerhållning. Hos oss kan ditt lager växa och minska i storlek, precis som du själv vill. Vi har kunder som hyr allt från en pallplats till flera hundra. För oss är det viktigt att ditt lager aldrig ska vara ett problem, vi finns här för att hjälpa dig och ditt företag att nå nya mål.

Vårt lagerhållningssystem meddelar oss när det är dags att beställa nytt material, vilket innebär för er som kund att ni aldrig behöver stå utan varor.

Vi finns nära Stockholm och når ut till hela Sverige inom en dag. 

Hillmers Logistik - ditt självklara val av logistikföretag i Stockholm! 

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor

E-handelslogistik

Skräddarsydda, tydliga och personliga lösning för alla. För oss är det ytterst viktigt att ni ska slippa fundera och oroa er över logistiken. Genom att arbeta med oss får ni tid att fokusera på att utveckla och driva företag ert framåt. Vi tar fram lösningar åt B2B- såväl som B2C-företag.

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor

Start-up – logistik

Vi hjälper er som start up-bolag att hitta den bästa och mest optimala lösningen för just erat bolag. Vi har under många år hjälpt start ups genom guidning och förslag kring hur just deras logistiklösning ska se ut. Ni får fokusera på att komma igång med företaget och dess utveckling, under tiden gör vi det gör är bäst på – sköter logistiken.

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor

Pack och plock

För oss är det inte konstigt att varje order och varje utskick är unikt. För hand säkerhetsställer vi med inarbetade rutiner att varje utskick blir rätt.

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor

Tullhandlingar

Vi hjälper er med tullhandlingar och håller koll på vilken information vi behöver för att kunna leverera en korrekt tullhandling till speditörerna, för att erat gods ska komma fram till slutkund eller annan destination.

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor

Distribution

o   Kundanpassad lösning

o   Pack & Plock

o   Returhantering

o   Inventering

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor