Om Hillmers Logistik

Hos Hillmers Logistik är Service A och O. Hos oss finner du den servicen du inte kan hitta någon annanstans på marknaden. Vi vill gärna jobba tajt med våra kunder där en nära kontakt är viktigt för oss. Vi ser till att skräddarsy en lösning för att matcha din verksamhet och behovet. 

När Hillmers logistik AB bildades 1993 var verksamheten inriktad på distribution och lagerhållning av litteratur. Idag jobbar vi med alla olika sorts produkter, allt ifrån hudvård, brandsläckare, kläder med mera.

Logistikföretag med helhetslösningar

Företaget har expanderat med tiden och omfattar nu även andra administrativa tjänster, som orderhantering, kundtjänst och fakturering. Vi tillhandahåller och distribuerar idag även webbshopar för kunders räkning. Personlig service är vår ledstjärna, och vi besitter stor kapaciet med fokus på personlig service. Hos oss får ert företag en egen kontaktperson som lär känna er och er verksamhet. Vi finns i Katrineholm, strax söder om Stockholm.

Tjänster

Vi sköter allt kring distribution, produktion och lagerhållning - Hillmers Logistik vill vara ditt självklara val av 3PL (tredjepartslogistik) i Stockholm. När ni anlitar oss, levererar vi hög kvalitet på ett flexibelt och anpassningsbart vis. Utöver nämnda tjänster ovan, kan vi hjälpa er med start up, pack och plock samt  tullhandlingar.

 

Välkommen att KONTAKTA OSS för offertförfrågningar och andra frågor